Politie Follow Up dagen

Achtergrond:
Een Police Follow up (PFU) dag is een vervolgdag op een Politie Challenge Day. Een drietal politieteams van de Nationale politie uit de regioeenheden Midden-Nederland, Noord-Holland en Amsterdam heeft in het najaar van 2015 een Challenge Day (CD) gehad, in 2016 kwam hier een vervolgdag op. De vervolgdag is een nieuw concept voor BTC Nederland en Challenge Day USA en wordt ontwikkeld en aangeboden door de oprichters van Challenge Day en Be The Change in samenwerking met mij als coördinator BTC Nederland en het Politie CD team.

De PFU staat net in het teken van veiligheid en vertrouwen binnen alle lagen van het politieteam.

Werkzaamheden
Contact met opdrachtgevers, betrokken politieteams, Amerikaanse trainers.
Het vertalen van de doelen naar inhoud van de training, in samenwerking met de Amerikaanse trainers, het aanpassen van de inhoud op basis van ervaringen tijdens de dagen, een aantal onderdelen als trainer ingezet tijdens de PFU.

Zie ook de video op: https://vimeo.com/144133576

V.l.n.r.: David Borman, Kees van der spek (Politie team), Jake, Katie (Amerikaanse Challenge Day leaders), Jessica Villerius (directeur Challenge Day Nederland en Posh Productions), Anuschka Pijnacker (Nederlandse Challenge Day leader) voor de Politie Challenge Day in Lelystad.