Nascholing Aanstaande Vaders Kraamzorg De Eilanden

Een geweldige nascholing voor 90 verloskundigen en kraamverzorgenden. Van veel deelneemsters kreeg ik terug dat hun ogen geopend waren voor dingen waar ze nog niet bewust van waren, en dat op een fijne niet veroordelende manier.
Wat ik terug kreeg van de organisatie:

Succesvolle nascholing voor verloskundigen
Op 29 september jl. verzorgde Kraamzorg de Eilanden een geaccrediteerde nascholing voor verloskundigen met als thema: vaders en verloskunde. Het was de eerste keer dat we een dergelijke avond hebben georganiseerd en de avond was een groot succes! We hebben ontzettend enthousiaste reacties gekregen op de interactieve workshop. Het gemiddelde rapportcijfer wat de verloskundigen voor de avond gaven was een 8 en bijna alle aanwezigen zijn voornemens volgend jaar weer te komen.Enkele reacties uit de zaal:

‘Het was echt wat anders, heel interessant’, ‘Deze avond heeft mijn blik verbreed’, ‘Wat een leuk initiatief en een hele goede spreker’, ‘Nuttige dingen gehoord en soms ook bevestiging dat het klopt wat we doen’. ‘Met een avondje theater had je me niet meer plezier kunnen doen’.